Over WGS Accountants

WGS Accountants is een ambitieuze en dynamische accountantsorganisatie en levert diensten op gebied van audit en bijkomend advisering; een ‘audit only’-kantoor. In onze ogen de toekomst van het accountantsberoep.

WGS heeft de ambitie om erkend te worden als de professionele dienstverlener waarbij aandacht voor cliënt en kwaliteit centraal staan. De dienstverlening is altijd van kwalitatief hoog niveau door onze brede ervaring en voortdurende persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. WGS is een multidisciplinaire organisatie waarbij persoonlijk contact, korte communicatielijnen en samenwerking altijd hoog in het vaandel staan. De dienstverlening profiteert hiervan.

WGS richt zich primair op bedrijven en ondernemers in de middenmarkt en not-for-profitmarkt en is centraal in Nederland gevestigd waardoor de dienstverlening optimaal is voor grote delen in het land.

WGS werkt in een omgeving waarin hoge eisen worden gesteld aan onze dienstverlening. Een uitdagende en continu veranderende omgeving waarin wij goed functioneren. Door een onze mensen en stelsel van kwaliteitsbeheersingsmaatregelen leveren wij telkens weer hoogstaande dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Ons credo: Onafhankelijkheid is ons bestaansrecht is niet alleen essentieel voor onze beroepsgroep en alle belanghebbenden maar ook zeker voor onze dienstverlening aan en samenwerking met onze opdrachtgevers.

WGS Accountants is ingeschreven in het register van accountantsorganisaties. Dit betekent dat wij op grond van de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) wettelijke controles mogen verrichten. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op ons gedrag als accountantsorganisatie. Continu toezicht op kwaliteit wordt uitgevoerd door onze interne maatregelen en periodiek extern door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de AFM. Stringent maar duidelijk.

Download hier onze brochure.

Contact

Vestigingen

Veilig bestanden uitwisselen